luni, 12 octombrie 2009

Shrink (2009)



Henry Carter este un psihiatru de succes, dar care a cazut intr-o depresie aproape ireparabila. Sotia sa s-a sinucis, dar nu este singurul care trece printr-o asemenea situatie. Prin intermediul tatalui sau primeste cazul Jemmei, o adolescenta care sufera din acelasi motiv. Lui Henry ii este foarte greu sa se ocupe de acest caz, deoarece ar trebui sa-i vorbesca Jemmei despre lucruri in care el nu mai crede. Dar poate ca daca ar reusi sa o faca pe Jemma sa-si revina, atunci si el ar iesi din starea in care se afla.
Insa Henry nu va fi singurul care se va ocupa de acest caz. Prietenul sau Jeremy, un scenarist amator, ramane impresionat de cazul fetei dupa ce gaseste din intamplare dosarul cu cazul acesteia.

Faptul ca un psihiatru ar putea ajunge intr-o asemenea pare greu de crezut. Insa trebuie sa nu uitam ca de latura lor umana, ei fiind predispusi la aceleasi sentimente ca si noi. Poate pentru unii ca ei ar fi mai greu sa depaseasca o asemenea stare, deoarece depresia ar insemna si pierderea increderii in profesia pe care o practica. Insa asa cum si filmul o arata, ajutorul poate veni de oriunde, poate chiar de acolo de unde te astepti mai putin.

Filmul este unul nou-nout, iar din distributia sa fac parte o multime de actori tineri, dar si altii deja consacrati precum Kevin Spacey si Robin Williams.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu