miercuri, 17 iunie 2009

Interview With The Vampire


Si filmul acesta l-am vazut mai demult si m-am gandit sa-l reiau. Da, l-am reluat doar pentru ca apare Antonio Banderas intr-o ipostaza megaHOT. Si Brad Pitt... Dar mai mult pt Armand!
Filmul e foarte bun, evident pentru ca este facut dupa o carte de Anne Rice.
Povestea e foarte faina, dar cine se putea concentra cand aparea Antonio? Clar nu eu!
Mi-a placut mult finalul si modul in care au ucis-o pe Claudia vampirii din Paris.
Filmul incepe cu Brad Pitt care isi spune povestea unui reporter. Incepe prin a-i povestii despre moartea sotiei si fiicei sale. Dupa moartea acestora Louis (Brad) si-a dorit sa moara si el. Atras de dorinta de moarte a acestuia apare vampirul Lestat (Tom Cruise), care dupa ce ii suge sangele ii spune ca are de ales intre 2 variante: fie sa moara, fie sa devina vampir. De asemenea Lestat ii spune ca atunci cand el a devenit vampir nu a avut sansa sa aleaga. Pe parcursul filmului este prezentat modul in care Louis a supravietuit pe parcursul a 300 de ani. Dupa lungi cautari de gasire a altor vampiri, Louis renunta. Dar cand ajunge in Paris un vampir il gaseste pe el, vampirul Armand (Antonio Banderas). Astfel Louis descopera un intreg grup de vampiri, locuitori ai Parisului.


Finalul filmului este genial. Nu o sa vi-l spun pentru ca nu vreau sa va stric surpriza. De asemenea in film apare si Kirsten Dunst la varsta de 12 ani. Ea interpreteaza rolul Claudiei, o fetita pe care Lestat o face vampir pentru ca Louis sa aiba companie.
Consider ca "Interviu cu un vampir" este cel mai bun film despre vampiri EVER si oricine ar trebui sa il vada.

Citate:

Louis: I wanted to lose it all... my wealth, my estate, my sanity. Most of all, I longed for death. I know that now. I invited it. A release from the pain of living. My invitation was open to anyone. To the whore at my side. To the pimp that followed. But it was a vampire that accepted it.

Armand: The world changes, we do not, there lies the irony that finally kills us.

Lestat: I'm going to give you the choice I never had.

Armand: I know nothing of God, or the Devil. I have never seen a vision nor learned a secret that will damn or save my soul. And as far as I know, after four hundred years, I am the oldest living vampire in the world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu